min doktorsavhandling



Jag försöker sitta och strukturera upp vad det är för egenskaper hos females jag attraheras av, eller snarare attraherats av en gång i tiden, för att se ett mönster. Det är nog inte bra att tänka i dessa banor, sånt här ska vara spontant och genuint, oorganiserat. Men jag kan inte låta bli, det är kul! och spännande. Det är som man har en gameboy, man vill veta hur den ser ut på insidan, och vet att man är tvungen att paja den för att lista ut det.
Detta är då mer beskrivande än preskriptivt, försöker måla ut hur det har varit, inte hur jag tycker att det är, eller borde vara.


Jag har iaf lyckats destillera fram några egenskaper som gjort skillnad

Söta
Mysterier
Bitterfittor
De gillar mig
Utseende


Det här med söthet är lite mongo, jag gillar liksom inte "snygga" tjejer lika mycket. Jag vill inte veta vad det bottnar i, men så har det varit hittils. Sen så har jag nog ett oidipusgrejs att gillar "svaga" (som ibland kan relateras med "söthet", oftast inte tho), såna jag känner har behov av hjälp som jag kan hjälpa med. fast jag känner av detta och undviker dessa människor heh. jag dömer i förväg att  de är jobbiga att bli alldeles för involverad med. Eventuellt kan det vara för att jag behöver känna mig viktig på nåt sätt.
Sötheten jag menar handlar om ett sätt att vara, blickar, gester, sätt att prata, ordval och så. och så. Väldigt betydande..

MYSTERIER förstår jag mig ännu mindre på. Vissa som jag känner döljer en hemlighet, eller en sida av sig själv som verkar vara intressant är jätteattraktivt en kort period. det har blivit så att när jag väl lärt känna den sidan (eller tror mig ha gjort) blir jag besviken och ointresserad.

Dessa jävla cyniker som hatar världen för att de hatar sig själva attraheras jag av. Vet inte varför. DOCK måste detta kombineras med rätt typ av humor, annars funkar det inte. Man kan ju inte bara vara bitter, måste vara rolig också. Visar sig att de är riktigt själv-icke-ogillande i botten på riktigt hamnar de i "svaga"-gruppen jag undviker. :x så är det.

Att de visar intresse för mig är kanske det mest betydande, sorgligt nog. Jag inbillar mig (or do i?) lätt att jag blir kär i de som på ett eller annat sätt visar att de tycker om mig. blä. borde inte betyda något, men det gör det. :(

Utseendet är mycket viktigare än jag egentligen vill erkänna. det är inte nödvändigtvis en modell jag har som MIN KVINNA SKA SE UT. Jag vill ju kunna säga att det inte är annat än personen som är viktig för mig, men det är inte sant. Jag faller för grupptryck hit och dit, jag blir påverkad om vad min omgivning talar om för mig om vad som är fint och inte fint. Tyvärr. får dåligt samvete av det. Människan jag går brevid får helt enkelt inte se ut HUR SOM HELST. Jag undviker att umgås med fula människor för mycket, bara för att de är fula. Såvida de inte har tillräckligt högt social value som väger upp le fulhet. Jag har skrivit en liten lista på utseendegrejer som gör skillnad :D


Gillar

Ljusa ögon, (ja. oftast finare än mörka.)
Fötter. (svårdefinierat, men vissa fötter är finare än andra, och de är riktigt fina)
Händer, (samma med dessa dårahhh)
Söta ögon
Fina tänder, (tänder är -viktigt-. )
Lockigt hår
Rakt hår
Lent hår
Rött hår, (SÅ FINT. Helst naturligt. Jag dör.)
långt hår (blir instakär. typ.)
Feta rumpor, (det ska vara ordentligt! )
Sneda tänder, (går in under "fina tänder" egentligen. Lite "skavanker" är fett med charmigt. )
Blek hud, (mjölkhud liksom)
"bronzie" hud, (den hudfärgen svenssons är ute efter när de solar solarium (men de lyckas aldrig))

Inte

Glesa tänder. (eh nej. funkar inte så. dålig skavank.)
Svarta ögon (läskigt)
Tandställning (nej nej nej)
Smink (jag tror jag egentligen tycker att det är dålig personegenskap att känna behov av smink som projiceras till att jag tycker att det ser fult ut)
Övervikt (funkar inte så va)
Kroppshår. (Ironiskt, för jag tycker samtidigt att de som tar bort kroppshår får feta minuspoäng. antagligen liknande anledning som sminkgrejen)

Den positiva listan är längre än den negativa, det är alltid nåt man kan hurra över!



Elin hamnade nog under både söthet och hemlighetsmysterigrejset
Stephanie hamnade under söthet och tyckerommig och utseende.
Mickis hamnade under söthet och vetinte. något annat också. och utseende.
Sabina hamnade under något jag inte vet och tyckerommiggrejset.
Natta hamnade under cyniker och tyckerommig
Sabina hamnade under vetinte och söthet och hemligmysteri och utseende och vetinte
Rachel hamnade under hemlighetsmysterigrejs
Katie hamnade under gillarmig
Maja hamnade under hemligrejs och cynik
Isabelle hamnade under söthet och utseende
Billie hamnade under gillarmig och vetinte
Isabelle hamnade under söthet och utseende och vetinte
Emma hamnade under hemlig och söthet
Sarah hamnade under bitter

Dessa är då några som jag på en eller annan nivå känt mig attraherad av, som jag kommer ihåg just nu. Skulle kunna föra statistik för att se vilka faktorer som spelar mest roll hit och dit, men det vill jag inte. Finns massa betydande faktorer jag inte har någon aning om, det vet jag ju.



Detta var ett otroligt genomtänkt inlägg.

Jag kan vara en sån jävla geek ibland


julrim hör till jul!


otacksamma slyngel!

Angel Avalos säger:
Min vän Rebecca!

Angel Avalos säger:
Jag älskar dig <3

Angel Avalos säger:
God jul!

rebecca ringlander säger:
har du druckit

SURVIVOR OF JORDSKALV SYDSVERIGE '08

Jag överväger att trycka en tshirt.
Detta är historien:'

Jag sov.
Det vibrerade.
Jag vaknade.

OMG!!!

skithäftigt.



För övrigt sitter jag nu på X2000, första klassvagnen och cruisar på deras trådlösa. Här är alla medelålders gubbar med varsin laptop som sitter framför excel eller word eller di.se och ser fett seriösa ut.

lägenheten lägenheten

Jag kom att tänka på en grej angående lägenheten i flemingsberg. Den är billig och har fett med bra location, nackdelen är att den är bara något obekväm. Jag visar här med mina great paintskills hur den ser ut på ett ungefär.




Den gröna rektangeln på högra rummets vänstra sida är garderober, den röda rektangeln nere i hallen är "köket", bänkarna och så alltså.
De mörka smala grejerna längst upp är då fönstrena.
De orange reklanglarna är dörrarna och pilarna visar hur dörrarna öppnas. Som man kan se rätt tydligt är det jobbigt med dörrarna där nere till vänster som krockar i varandra och är i vägen hela tiden.
Lägenheten är väldigt uppdelad, det är en tjock betongvägg mellan de två rummen, och man kan knappt höra något mellan dem. Det är bra på ett sätt, mindre bra på ett annat.
Det blir lätt väldigt mörkt, och kvavt.

Min tanke var då att ta bort mittenväggen, för att få ett enda större rum som då skulle vara mer upplyst och luftigt, i och med att luften skulle cirkulera bättre. Det skulle bli ungefär så stort som ett (i mina mått) stort vardagsrum!






Kanske vore det lättare att möblera denna; en säng i ett hörn, matbord vid fönstret etc. Man kanske till och med kunde riva ner väggen mellan hallen och stora rummet, så slapp man krånglet med dörrarna helt! Imagine the possitiblities!





Det skulle bli lite knepigare med eventuella roomies, väldigt lite privacy liksom, men det kanske man kan ta. Kan vara värt ändå. Sen så är det nog inte världens lättaste att få ner en betongvägg heller, särskilt inte om den är bärande, och det vore ju inte helt otroligt...

vi hade tenta nyss, men detta handlar om nåt annat

Vi har precis haft en kurs i pedriatik, vårdandet av barn och sånt där, och i kapitelet om utvecklingsteori står det

"4-6 års ålder
I denna ålder befinner sig barnen i en så kallad fallisk fas och fantisierar ofta kring kastration, stympning och lemlästning."

wtf? Va? När? SEN NÄR? Jag ska intervjua första bästa 6-åring och fråga om detta verkligen stämmer. Jag kan inte minnas mig fantasiera om sånt. Min sån period började inte förrän på högstadiet, är jag fett sent utvecklad?

Förövrigt, när vi ändå är inne i ett liknande ämne, så kom jag att tänka på en grej. Jag hade en period surfandet på bildforumet 4chan, där det titt som tätt dök upp bilder för inte mindre magstarka personer, så jag har väl vant mig vid ett visst tankemönster, som ibland får bränsle av sjuksköterskeutbildningen.
Iaf, på tal om sex och olika skumma avvikelser, det finns ju de tre vanligaste hålen som penetreras, som alla vet om och så. Sen finns det folk (italienare?) som tydligen gillar att  ha armhåle-sex. Jag vet inte om det är i "vill inte ha barn"-syfte eller om det bara är fett hett med sånt, jag vet inte. Har inte provat. Anyways, det är ju bara en version av en avrunkning, fast armhålan istället. Motsvarande mellan låren, och så vidare.
MEN. Nästa nivå av nasty shit-sex har jag kommit fram till är stomi-sex! Stomi, ni vet, tarmen som sticker ut ur magen för att rumpan är trasig. Där.
Jo, jag vet. Äckligt.

hihi

Jan jobbar på någon fancypantsfest och går på efterfesten som är någonstans i sturecompaniet, där:


Jan
01.20
GRATIS DRINKAR

Jag
01.27
Gör mig en tjänst och get shitfaced

Jan
01.30
Ska försöka

Jan
02.38
Haha met är jag arpackad

Jan
03.06
Mission coms plete

Jan
08.52
VAR FAN ÄR JAG?! Islandstorget?! Vaffan...

Jag
10.12
Haha älskar dig <3

Jan
13.42
Jag hatar mig själv. Fast en ny kompis fick jag. Trött

Jan
13.50
Ska lära niki hur man använder photoshop och typ tvätta mig. Har sovit 3 timmar nu och typ kan inte somna om haha. Aldrig mer dricka. En 40åring gav m ig tipset, "drick inte för mycket", jag ba ok och nu minns jag inte hur jag kom därifrån

RSS 2.0