ohohoho

Jag tycker det är rätt lustigt att jag, efter att ha duschat mig ren och fräsch, tar på mig en tshirt som inte tvättats på ett halvår sen den svettats i sist. Go me!

Tequila!

Jag knullade en kille i röven igår. Han var skitful, har ni sett filmen 300? Det finns ett missbildat mongo där med glesa tänder. Ungefär så såg han ut, fast med glasögon.
Jag måste säga att det var lite speciellt med att stoppa in den i bakdörren, det var lite grainy, men värmen och känslan fanns. Han sa att det gjorde lite ont kom jag på nu i efterhand, men jag var inte världens mest nyktra, reagerade liksom inte särskilt just då.. oh well.
Det var rätt ansträngande att hålla kuken i erekterat tillstånd medan han sög av mig efter, i och med att han, som sagt, var så väldigt ful, men jag lyckades iaf komma till slut.

Jag kan inte säga att det var det mest upphetsande jag någonsin varit med om, men what can I say, I'm a trysexual.


Peace out

Maskinen blev polisanmäld

Ibland önskar jag att jag var en svart jude som haltar, är blind och döv, som insett sig ha hamnat i fel köns kropp, och därmed bytt, och dessutom är homosexuell, med zoofiliska tendenser, blivit adopterad av japanska bönder med downs syndrom som tillät en bli brutalt våldtagen av fem vilda hundar vid fem års ålder.

Då skulle jag nog kunna skämta om det mesta, och det skulle nog vara helt okej kanske för vissa.

Ja hoppsan ja..

image4

Så är det.

Jag spontant ogillar, nästan hatar fula människor, varför? Snälla förklara.

Sällskap är trevligt

En grej som kan vara lite småakward är att höra sina roomies ha sex med varandra.
Nästa gång jag hör dem, ska jag nog ringa dem och fråga vad de gör.

Jag gillar lasagne

Jag tror jag precis såg den äckligaste rätten jag sett hittils.
I ett tvprogram var ett par killar i fillipinerna där de fick chansen att smaka en av deras delikatesser - en ankunge i ett ägg. Det är alltså ett ägg, med en ankunge i så långt utvecklad att den inom kanske ett par eller vecka ska kläckas. De öppnar, och käkar upp ungen. NASTY.

Det här med att "man ska prova allt"... Jag vetefan ifall jag hade gjort det, men jag mäkta frestad att se om jag skulle klara av det.

Cuban fever

Nej, nu hoppas jag på att en enkelbiljett till kuba uppenbarar sig i mitt knä när som helst. Jag vill så fett uppleva all musik, dans och annan skön kultur från det landet LIVE.
På riktigt.
På plats.

Men jag har nog varken tid eller pengar egentligen, så jag får istället som second best pallra mig ner till La habana på Sveavägen och se ut som en vilsen stel svenne. Har aldrig varit inne där, men har varit mäkta nyfiken på det ett jävla tag och namnet lovar väldigt mycket.
Och det får bli nästan gång jag är i Stan, vilket äääär... omfleratusenårtyp.

Sen så vill jag lära mig dansa salsa också. Ta lektioner och grejer. Fuck vad kul det skulle vara att se mig på de lektionerna. Jag. är. stel.
Det kostar nog fett med mycket sånt, det lär inte hända här nere i kna direkt. I gots none of le monies. Jag får hitta mig en kompis med mycket tålamod som dessutom också kan dansa. :/ kompisar överhuvudtaget är inte lätta att hitta.


Jag kom att tänka på en grej nu när jag ser pimp my ride i bakgrunden. Alltså svart hud och vilja ha tatueringar, jobbigt? Det syns ju knappt!

Från dröm till verklighet

image2

Utveckling

Jag har skaffat blommor på bloggen. Helt otroligt snyggt, jag är väldigt stolt.

Gott nytt år!



Hitler säger: fast sen råkade jag spilla på mina nya byxor :/

Hitler säger: gissa vad jag spillde

Hitler säger: mens!

Näringsbrist säger: Hahaha

Hitler säger: jag har nytt mensskydd som är en menskopp, liten gummibeh¨llare typ. fett ekonomiskt, miljövänligt och hälsosamt och grejer

Näringsbrist säger: Vänta, är du seriös?

Hitler säger: men den var inte så lätt att tömma på fyllan så jag råkade tappa den och hela innehållet spilldes ut över mina byxor

Näringsbrist säger: Jag menar, hällde du över din mens över dig själv? Får det att låta så

Näringsbrist säger: Jahaa

Näringsbrist säger: Hahahahha

Hitler säger: ja

Näringsbrist säger: Nasty shit asso

Hitler säger: jag sa till alla att det var vin

Hitler säger: nån skämtade och sa "ere mens eller".. jag: heheh, ja tänk om heheh

RSS 2.0