Ungefär som när man bakar bullar

Jag känner mig spänd i axlarna och övre delen av ryggen, det är inte särskilt bekvämt, så jag bad pappa att massera mig.
Han var inge bra på att massera. Det gick alldeles för fort. (Nu vet jag hur mamma måste ha känt sig ahahah.. eh.)
Men asso jag är fortfarande spänd och det är jobbigt. Han typ knådade tre gånger och OKEJ FÄRDIG, sen gick han. Mog1.
Det kanske inte är världens undergång, men jag gillar att gnälla för gnällandets skull, och massage är aldrig aldrig fel. Att jag är spänd ger mig en rättfärdigad ursäkt att tigga om lite sweet back rubbing.
Nu saknar jag nästan högstadiet där det fanns en tjej som aldrig tackade nej till att massera folk, riktigt duktig var hon också.

Jag får försöka träffa Alex snart, han vill nog give me a good rubbin. <3

Mitt stöd till världens problem

I kina är det överskott på kinesiska män. Det finns tydligen många fler kinesiska män än kinesiska kvinnor, och dejtingssajter har börjat bli fett poppis för att desperationen har väl ökat lavinartat. Antar jag.
Stackars stackars kinesmän. På riktigt. Jag har aldrig hört någon ha en thing för kinesiska män. Jag menar, hade det varit kvinnorna det var för mycket av, hade det inte varit några större problem för den som ville hitta någon intressent, det är bara för dem att blicka västerut där man av någon skum anledning älskar asiatiska kvinnor typ jättemycket.
Jag ska nog gå och bli demonstrativt sympatikär i en kinesman och hata asiatiska kvinnor, bara för att inte vara som alla andra grrr.

Jag ska snart till stockholm

Stockholm > Resten av Sverige
Det är ganska välkänt egentligen. Jag menar, vem fan vill bo i Karlskrona egentligen? Det blåser här, är konstant höst (förutom på våren och sommaren och lite på vintern), och så är folk sverigedemokrater (jag pratade med en kille på nattbussen som berättade att han röstade på sd för att de inte stod för något, och det var bra så därför röstade han på dem). Jag tror att de som bor här inte har något annat val än att stanna kvar här, för de är rädda för Resten Av Sverige (tm).
Jag tror jag ska vara onödigt tydlig med hur mycket jag vill härifrån, och trycka en tshirt.


image1

Jag hoppas någon tog illa upp nu. Helst Karlskrona.

Jag <3 mig

Jag är en skojfrisk figur som tycker om att liva upp stämningen med små bus här hemma, som att inte diska efter mig, försäkra alla om att jag ska dammsuga utan att göra det, rapa högljutt.
Såna saker som gör folk glada. De har tur som har mig.

Det är jag som är den dära shakespear

Imorrn (senare idag) ska jag gå och se en kickboxningstävling, en av Maris jobbarpolare ska tävla. Jag blir helt till mig på tanken att vi ska se människor slåss. Det är nog en genväg i att få mitt intresse - håll på med kampsport. Eller nämn ordet "kampsport" så är jag din. Åtminstone tills jag lärt känna dig och tappat intresset.
(Med "dig" menar jag inte Sabina, den enda läsaren till min fina blogg, du har ju alltid mitt intresse ändå)

Det har nog blivit en del av mig, det intresset.
Jag = Kampsport, tv-spel och socker

Jag blir så lätt köpt av any of those. Med socker menar jag godis, kakor och tårtor. Jag kommer så få diabetes inom de fem kommande åren. Med diabetes kommer jag få problem med fötterna och med tiden bli tvungen att amputera dem, så jag kommer inte kunna träna regelbundet längre. Så kommer jag bli tjock. Och eftersom alla hatar tjocka människor kommer jag bli hatad. It's the circle of life lix0m. Men det är okej, för jag har fortfarande karamellkungen, min enda riktiga vän.

Jag märker att alla mina tankar kretsar runt mig hela tiden, undrar om det ens är särskilt sunt. Jag undrar om jag ens överhuvudtaget tänker på andra utan att det går genom mig först? Lite oroande är det nog. Fast huvudsaken är väl att jag tänker på andra överhuvudtaget? Får hoppas det.

Jag kommer aldrig råka i slagsmål, för jag är en sån fridfull och snäll människa. Inte ens onykter blir jag våldsam. Och jag räknar då inte med överenskommet våld i form av lekar, träningspass och så, jag menar sånt som sker PÅ GATAN. Farliga GATAN. Där är inte jag, jag sitter PÅ SOFFAN. Där händer inget våldsamt, där ses det på film och sånt vi tycker om.
Men det vore rätt kewl att ha råkat i slagsmål, blivit nedslagen. Inte att bli nedslagen, men ha blivit. Så man kan prata om det och reflektera kring det. Det är en liten erfarenhet jag nästan önskar att jag hade. (En dag kanske jag ångrar att jag någonsin önskade mig det här, men äh).



Jag kan förresten passa på att skriva min önskelista till julen här:

Ett stycke Snickers
Ett paket pepparkakor
Längre tid hemma i stockholm
Ett klädesplagg jag aldrig kommer ha på mig
Cancer som jag sen blir frisk av, så jag kan känna mig skithäftig för att jag beat cancer
En trisslott (med vinst, vore snällt. Har den inte vinst kan du lika gärna låta bli att köpa mig den, fucker.)

Tack.

Ungefär som man föder barn, fast utan blodet och så

Jag stör mig på att det fula killarna får ihop det med de snygga tjejerna i filmerna, och de snygga killarna får också ihop det med de snygga tjejerna. Finns det en ful tjej med i filmen, kan man vara säker på att hon inte får ihop det med den snygga manliga huvudrollen, om hon get laid öht, blir det säkert med en obnoxious rolig biroll, huvudrollens jobbiga kompis eller granne. Sugersugersugersugersugersuger. Jag har tröttnat på det iaf. Hade säkert velat ha snygga människor på tv ifall det bara fanns fula.


Detta var ett intressant (krystat) inlägg.





Och nu fortsätter inlägget.


Det går en tjej i min grupp som inte tror på evolutionsteorin. Såna människor trodde jag bara fanns på youtube när man sökte på "crazy christian people" eller så. Det är samma människa som förklarade att hon är övertygad om att det kommer en domedag, jesus kristus kommer tillbaks och har ett tusenårigt rike och bla bla bla, jag minns inte så exakt. Hon tror på detta bokstavligen alltså. Inte i metafortänkande och så som jag trodde alla sane people gjorde. Fascinerar mig verkligen. Verkligen.
Hade hon varit muslim, och haft motsvarande övertygelse, hade jag varit rädd för att hon skulle självmordsbomba mig och alla jag håller kär, för muslimer är djävulens verktyg.
Nej, jag skojade bara haha. Jag är rätt rolig ändå.


Hon har förresten också talat i tungor HAHA. Imagine that liksom. Himmelskt språk, tydligen. Fan, hade betalat vad som helst för att se det.

RSS 2.0