där fick han!

Nisse says: Drömde om Jan häromdagen
Angel Avalos says: haha
Nisse says: Han berättade om en matteparadox han upptäckt
Nisse says: Han la upp det såhär: (och det var inte lika ologiskt då, duvet man accepterar fakta i drömmar)
Nisse says: typ
Angel Avalos says: :O
Nisse says: "3/4=0,33 och 0.33*2=0,66 MEN 3/4*2=6/4=1,5 Det är fel på systemet"
Nisse says: Jag tänkte "ok"
Nisse says: Tittade lite på det och insåg att det var felräknat
Nisse says: Jag blev arg och kastade ner honom från taket på ett höghus
Nisse says: Sen vaknade jag när jag insåg att det var lite överreagerat...
Angel Avalos says: hahahahha
Nisse says: Skickade ett SMS till honom och berättade
Nisse says: Fick svaret:
Nisse says: VARFÖR drömmer alltid folk att de antingen spöar mig eller att jag är taskig?!
Angel Avalos says: :D

alla hjärtans dag

nu har jag skrivit ett inlägg om alla hjärtans dag, men dagen efter. jo, så är det vettu.

fredagen den 13e

nu har jag skrivit ett inlägg och fredagen den 13e, på den angivna dagen

jo men precis just så

Jag har funderat på ett nytt litet projekt jag hade tänkt att sätta igång. Ett projekt som handlar om ett mindset som förhoppningsvis ändrar min attityd gentemot allmänna personer: jag vill sluta inte tycka om människor. Det är så lätt att jag stämplar en person som gör något som uppfattas som dåligt. Jag brukar markera personer på flera olika sätt, vilket är en form av generalisering. typ "där går vegetarianen", "han med diabetes", "människan jag inte tycker om" etc. Det är speciellt den sistnämnda jag stör mig på (de andra är också dåliga egentligen, men det kan jag jobba på sen). När jag har satt en sån markering på någon, följer den med personen hela tiden, oavsett om jag ser hen på andra sidan gatan, pratar med, eller kommer att tänka på hen. Det är liksom, dömd till motsatsen bevisats. Detta går verkligen inte ihop med en annan tanke jag har som går ut på att människor är ständigt förändrande; en person är aldrig samma person som för en sekund sen. Jag har liksom dömt den nya personen utan rättegång.
Nu blev detta väldigt dramatiskt skrivet, det var inte riktigt meningen, jag försöker bara få  lite ordning på mina tankar.

Men okej, detta hoppas jag kommer hända: Jag undviker att sätta en "jag tycker inte om"-stämpel på människor, och istället dömer handlingarna, och lämnar personen positivt dömd, eller åtminstone neutral... tycker jag borde leda till att jag blir allmänt positivt inställd mot fler personer, och mer positiv människa.
Det här har nog till viss del kommit från att personer omkring mig har betett sig exkluderande mot andra med motivationen "tycker inte", vilket stör mig som fan. det föder bara dåliga saker. som judar.
nu var jag rolig igen, och otroligt kontroversiell.

hahahahahaha


jag kanske är lite bortskämd.

Det är helt seriöst skitjobbigt att hitta spännande band vars musik man inte kan ladda ner. Jag vill ha skiten på min dator, ofta jag orkar sitta på myspace hela tiden :( nu listar jag upp banden som jag vill ha musik av för att inte glömma dem. Till slut borde de bli tillgängliga på tpb, rite?

the deer tracks
twiggy frostbite
anna frank

det värsta är att jag kanske blir tvungen att köpa skivorna för att rippa dem till slut. och det kostar ju pengar. går de med på att skicka skivan för en liten summa pengar, tro? Istället för att jag köper via butik. Jag kommer aldrig få tummen ur och ta reda på svaret till denna fråga, det vet jag redan nu.

RSS 2.0