Hermasex!

Okej, det är fucking awesome! Några home boys visade ett klipp de hittade på typ redtube, eller porntube, eller youporn eller någon sån sida. Det var två hermafrotider (chicks with dicks and vaggies) som hade sex dårahh. Hela grejen var att de penetrerade varandra SAMTIDIGT. Fatta fatta grejen, de penetrerade och blev penetrerade samtidigt. Jag kan försöka illustrera:



De är alltså vända som i en 69a här då. Ungefär så! Men fatta grejen, fatta den absoluta stimuli som finns där. Fattas bara g-punkten i röven (har hermafroditer såna?) som blir stimulerad samtidigt.
Helt fucking absolutely awesome.

jag gillar experiment

det gjordes ett experiement någonstans (antagligen typ usa), någon gång (antagligen typ 80-talet), på på fyraåriga barn; de sattes ensamma i ett rum med någon typ av godisbit eller random sweet liksom, och blev informerade att, om den är kvar en kvart senare, skulle barnen få två! Så var och ett av barnen blev lämnade ensamma i rummet med denna godsak i en kvart var.
Jag vet inte hur stor andel som inte pallade frestelsen och glufsade i sig skiten innan kvarten gått, men 80% av  de som inte käkade upp sin grej visade sig bli "framgångsrika" senare i livet.
typ, "hej vi är barnen som håller ut för vi vet att vi får något gott i slutet på denna långa väg"
Jag skulle nog inte orkat vänta ut kvarten, kan jag ju säga rätt fort.

Jag överväger att göra denna grej på min brorsson när han är fyra, fett intressant ändå. Och på mina barn sen också då. hoho

fin i håret idag

Jag får lite småångest varje gång jag komplimerar någons (flickors) utseende, genom att göra det bidrar jag till att göra deras utseende till den största källan till känslan av bekräftelse, jag bidrar till utseendefixering och objektifiering. Hemskt!
Jag objektifierar folk som satan, vilket är jävligt hemskt, men på senare tid mer än tidigare.
Jag tror det eskalerade när det började skämtas och drivas med det, när man "låtsades att vara en mansgris" liksom, blev på riktigt efter ett tag. Ungefär som när vi i gymnasiet körde massa rasistskämt, i avdramatiseringens namn; vi körde stereotyprasseslurs, typ "jävla neger!", "judehora!" etc. Well, uttrycken stannade och värderingarna fastnade, och det märktes av när jag såg svarta på gatan och tänkte automatiskt "titta en neger!", och liknande. Jag tror just rasistgrejen har för det mesta gått över sen dess, och ja, nu som sagt inne på kvinnor och objektifierandet av dem.
Hemskt.
Jag tror iofs jag måste jobba mer på att medvetet bekräfta människors existens och varande i fler nivåer än utseendemässigt. Alltså, istället för att sluta bara bekräfta utseende, "snygg", "fin", "söt", får jag väga upp med att också visa att jag uppskattar människor som kompletta människor. ... hur nu man än gör det.

RSS 2.0