egoist javisst

På sätt och vis kan jag nog framstå som en dålig människa. (Med utgångspunkten att egoister är dåliga människor)
Det är inte mycket jag gör som inte medvetet görs för egen vinning.
Jag bjuder på lunch - jag vet att de allra flesta kommer bjuda tillbaks någon gång, och dessutom kommer tycka om mig mer.
Jag ger en komplimang - jag blir mer omtyckt, jag vet att jag själv mår bra av att göra någon glad (människor i allmänhet fungerar så)
Jag umgås med dig fastän du är tråkig och ful - jag är snäll och trevlig för att jag vill komma åt dina kompisar som verkar mycket trevligare
Jag lyssnar gärna på dig när du pratar om dina problem - det är oftast roligt att ha historier att återberätta för andra sen, och de flesta mår bra av att lufta sina tankar, which gör att de tycker om mig mer
Vill jag någon ska känna sig omtyckt gör jag det främst för att jag vet att vi (människor) tycker om ha någon som bryr sig om oss, detta ger oss känsla av välbefinnande och återigen blir jag associerad till detta och därmed mer omtyckt. Kanske till och med blir bjuden på mat tack vare detta.




Inget av detta är förstås sant, så mycket hinner jag inte tänka igenom saker egentligen.

min handledare är sämst

Ja det är hon. Hon vet knappt något alls om ämnen, frågar man henne om något man tycker hon borde veta, slingrar hon sig runt och förklarar allting runtom och får det att framstå som ett brilliant svar på något jag fortfarande vet lika lite om. Dessutom är hon satans konstig, på det dåliga sättet, hon insisterar att ständigt återvända till ämnet HUR TJOCK HON ÄR, eller skämta om det på det uppenbara "jag vill visa att jag har självdistans, men vill egentligen att någon säger emot mig"-sättet.
Väldigt väldigt krystat.
 Hon skrattar åt sina skämt och slänger omkring med huvudet medan hon skrattar för att visa hur otroligt tokiga kommentarer hon framför. INGEN ANNAN REAGERAR. Gång på gång sitter vi och utbyter blickar medan hon har roligt åt sig själv.
Hon är så dålig att hon kan jämföras med självaste Joanna Helenesson, den dementa tanten som skolan inte vågar sparka för de är rädda att hon tar livet av sig eller någon annan för att hon inte skulle få jobb någon annanstans. Eller för att hon skulle inse att hon är crap. Skit. Bajs. Kass.
De tycker synd om henne. Jag tror inte någon elev någonsin uttryckt sig positivt om den läraren- Av varje stackare som får henne som första handledare får man höra hur besvikna de är på skolan.
Jag, som många andra vet att det är Helenes fel. Jag tror att enbart hon sänker standarden på skolan med 50%, och detta trots att skolan redan är jävligt kass. Det är rätt duktigt. (positiv respons!)

RSS 2.0