Den obehagligen gubben blev precis snäppet obehagligare

Jag har flyttat in i ett litet rum i en villa som ägs av en gubbe. Villan är lite som ett hyreshus, har trapp och sånt, här uppe på tredje våningen delar jag toalett och kyl med en annan student. Rätt najs, spartanskt och så.
Iaf, gubben är allmänt småstadig som man föreställer sig att alla 60+are är; när man väl börjat prata med honom, kommer man aldrig därifrån, såvida man inte har ballsen nog att otrevligt bara gå därifrån medan han goes on and on. Men det har jag inte, så jag biter ihop och lyssnar snällt. Han bor med sin mamma (gud vet hur gammal hon är), och verkar ha varken fru eller barn. Han kom upp med en utlovad boxer till tvn en dag och det kom på tal hur han behövde hjälp med att installera Nero på sin dator, för han hittar inte det. "Grabbarna på jobbet sa att det finns ute på internet någonstans, men jag vet inte var", därifrån nämner jag att jag också laddar ner mycket filmer och sånt, varpå han börjar prata om den mängden porr han har sett och hur förvånad han var en dag när han upptäckte sin barndomskamrat i en av filmerna han laddat ner. "Han bor bara här nere, han har varit i danmark, holland och till och med japan och haft kul med såna där kineskvinnor. Han brukar ge mig någon film lite då och då där jag kan se vad han haft för sig." "En gång var jag tvungen att skicka in datorn hos datadoktorn för jag hade varit på lite för snuskiga sidor", och så skrattade han typiskt gubbskratt.

Trevligt.
Jag får mental pictures av honom som masturberar (fint ord) framför datorn tittandes på porr med sin barndomskamrat på små asiater. :/

ahahahaha

Idag är det den 2a februari och jag har 250kr kvar på kontot.

RSS 2.0