<3

jag är kär, men jag kan inte säga mer.

stimorol



Jag borde ta betalt för sånt här.

Alltså Chile

Chile är ett rätt kasst land egentligen. Förutom indianerna då. Chile nationalvapen har en slogan som lyder "POR LA RAZÓN O LA FUERZA".
Lite direkt översättning för icke bildade:

por = för
razón = reason
o = eller
fuerza = kraft, våld

Jag vill tolka detta som "Det vi gör, gör vi resonabelt, eller bara med våld". Vilket skulle vara skitdumt, men tyvärr är det inte riktigt så som menas. Men det hade varit roligt, för då kunde jag gnällt på det och tyckt att de var dumma i huvudet.

projektplanen gör mig ledsen

Det är meningen att jag ska skriva mitt arbete nu, jag har suttit här framför min laptop hos mamma sen 15 ungefär, och inget alls har blivit gjort. Jag har fett ångest. Det ska in på onsdag och det kommer bli ett skirarbete som kommer bli underkänt och jag kommer få gå om och sen kommer jag ta livet av mig för det är för mycket press.
Jag ska nog fly fältet istället för att ta itu med detta, det är nog den enda ordentliga lösningen.

det bästa med att ha en blogg är att man kan skriva vad fan man vill utan att tvingas ha något som helst belägg för det man skriver

jo.

jag hatar mcdonalds

Jag får riktiga äckelkänslor när jag ser loggan, när jag hör reklamslingan, när någon föreslår att gå och äta där. Det är liksom lowest low. Det skulle krävas gigantiskt mycket för mig att överhuvudtaget överväga att jobba för mcdonalds, och jag ser verkligen ner på de som gör det (men det säger jag inte till dem).
Ni vet hur man brukar skylla på "dålig personkemi" när det helt enkelt inte funkar ihop mellan två personer, oavsett? Ungefär så är det mellan mig och företaget. Jag tror det. Jag menar, företaget ÄR en hamburgerkedja i botten.
Hamburgare = en köttskiva mellan två brödskivor.
För att skära ner på kostnaderna, ser de till att sälja mer plast och andra biprodukter än kött. Jag menar, är det någon på allvar som verkligen tror på att de bruna skivorna faktiskt består merparten av kött? Hoppas jag inte. Alltså när de väl skaffar fram en skitdyr specialhamburgare som FAKTISKT innehåller kött, marknadsför de skiten som något EXTRAORDINÄRT. OMFG EN HAMBURGARE MED KÖTT KÖP DEN NU.
Bröden är ju ännu värre. Kan det räknas som bröd? Det innehåller mer luft än bröd, och mer socker än mjöl.
Dessa nedskärningar får dem att maximera sina vinster, vilket är bra för dem.
Det riktigt duktiga är att trots att nyttighetstrenden for fram som teknodromen, som borde ha knullat dem i röven, lyckas de få ett stor grupp gullible fools att tro att deras menyer innehåller hela kostcirkeln. ruskigt jävla duktigt.

Well, det senaste hos dem som tickles my pms bone är deras reklam om att de sänker priset på sina cheesebörjare från 12kr till 10kr.
Kampanjen innan denna gick ut på att marknadsföra cheesebörjarna som kostar 12 kr.
Och innan den, hade de en kampanj på att den kostade 10kr.
Innan dess kostade cheesbörjarna 9 kr.

Så, de höjer priset ->
gör fett reklam som lyckas övertyga idioter att de sänkt priset fastän de höjt det ->
höjer priset ännu mer ->
gör mer reklam som får idioter att tro ännu en gång att de sänkt ->
snabbt sänker priset (!!!) till det förra ->
lyckas få sig själva att framstå som messias, för att de sänker priserna i hårda tider, med ännu mer reklam.

Jag borde egentligen hylla dem, för att de är så jävla duktiga på sin grej, men sen kommer jag ju ihåg att personkemin mellan oss inte är särskilt bra.

Dags för en bikt

Jag är relativt klumpig, har alltid varit. Jag tappar, välter och pajar saker on a regular basis.
Jag och min familj hade alltid haft våra tandborstar i en gemensam mugg på handfatet, som jag välte rätt ofta, och alla tandborstar skulle då hamna på golvet. Närmsta uppmärksamma familjemedlem skällde ut mig jättemycket efter såna här olyckor och jag tvingades skölja av tandborstarna noga innan jag ställde tillbaks dem i muggen, och muggen på handfatet.
Ibland hamnade även tandborstarna i själva dasset, då fick jag förstås ännu mer utskällning. Grejen är att tandborstarna trillade ner i dasset mer än jag vågat erkänna, till och med väldigt många gånger. Eftersom jag inte varje gång blev påkommen var jag inte heller särskilt jättenoga med sköljningen, utan ställde många gånger snabbt tillbaks tandborstarna efter bara att ha duttat dem lite i vatten.
Jag är övertygad om att jag bidragit till mina syskons starka immunförsvar! De borde tacka mig.

årets julklappar

Eller egentligen förra årets. Det är ju 2009 nu juh juh juh.

Iår fick jag ett par vita raggsockor



De är fina. Jag tror jag tappat bort ena paret tho.
Och så fick jag lite sängkläder från jysk tror jag. Mina jag har nu är bokstavligen sönderslitna, så det är på tiden! Och så fick jag presentbiljett på ticnet! Helt otippat! Jag ska nog gå på antingen magnus betnér för det är typ det enda som händer i karlskrona. Förresten så har jag nog tappat bort den biljetten också, har ingen aning om var den kan vara...
Och så fick jag en grön ballong av Nisse och Lotta, jag är väldigt tacksam, den roade mig väldigt mycket på bilandet från karlskrona till stan ( = stockholm, sveriges enda riktiga stad).



Min moster fick desto roligare presenter :)




Den lekte vi såklart med




Det är min kusin, hon fick skumma utslag runt munnen av den dagen efter.

Min bror fick sig en alldeles egen lösfitta!



Vi filmade hans reaktion när han öppnade paketet. Epic.

amazingly amazing

Det roliga är att jag blir galet imponerad över att jag den 23e december haft 5 unika besökare på min blogg. Fett rekord! här ska firas..

RSS 2.0