:(

Jag var på söderkällaren förra veckan och köpte en fiskburgare för 60kr, såg nu när jag loggade in på nordea att de dragit typ 350 kr från det tillfället. Men tjena, jag har blivit lurad på pengar. Det roliga är att det inte var mer än en slump att jag såg det, och att det antagligen hänt en massa fler gånger förut. Jag ska nog ta detta som en dyrare läxa och aldrig mer handla med kortet på restauranger och liknande. Vill inte ens tänka på alla gånger man köpt öl om kvällarna där de antagligen tagit tredubbla priset, säkra på att man ändå inte kontrollerar.
Jag skäms lite.

skogen full av inspiration

En kille ute i skogen förklarade sin relation till kvinnor och allmänt om forna relationer:

Han jämför sig med en hund; hundar tycker om (behöver; gnäller när de inte får; blir tjuriga i brist på; jag tycker om semikolon) närhet och bekräftelse, "they like to get pet" och när de inte blir klappade på, lägger de huvudet under handen på ägaren för att insistera att bli klappade.
De kvinnor han varit i relation med har dock varit katter; de är självständiga med attityd, kommer och går som de vill etc osv mm odyl.

Han tyckte i varje fall att det var jobbigt med dessa katter, men det lustiga var att jag tycker nästan helt tvärtom, jag tycker att hundar verkligen är skitjobbiga, och katter is the shit.

2009




Jamen shit, då vet jag. Jag som undrade.

En del är förklarat

Jag läste att några forskare har jämfört kokain- och sockerabstinens på stackars labbråttor, och det visade sig att sockerabstinensen faktiskt var värst av de två. Okej, människor är inte råttor, men ändå, sockerabstinens är inte att leka med, det visste jag redan. :x

the love doctors

Flicka: Så jag ska dumpa honom?

Angel: Ja, han är ju tysk för fan.

Jan: Ja, han är från tyskland.

Niklas: Fast! Deutschland Deutschland über alles.

Angel: Det är fan sant!

Jan: Så är det, i och för sig.

alltså läskig granne

heroingranne. Han är blek, rakad (kanske även naturligt skallig), lång och smal,  ser alltid arg och har skitläskig blick. Han säger förstås inget när man råkar se honom i hissen eller så. Han bor i lägenheten snett mittemot på samma våning, det har hänt att när jag står och väntar på hissen här uppe, öppnar han sin lägenhet, börjar ta sig ut tills han upptäcker att jag står där, vänder om in i lägenheten igen och stänger dörren efter sig.
Nyss kom jag hem från götet, så jag skyndade mig till hissen som höll på att stängas av någon som var på väg upp. Visade sig såklart vara denne käre granne där, och jag vågade inte ens titta på honom, rädd som jag var. Övervägde ett par bråkdelars sekund om jag skulle hoppa ut ur hissen och låta honom åka själv. Jag är för fan rädd för honom på riktigt. Tittade inte ens åt hans håll (han stod längst in i hissen) i rädsla av att han skulle slå ihjäl mig, helt seriöst. JOBBIG TYSTNAD I HISSEN. Första gången på ett jävla bra tag det tog tre år att åka upp 11 våningar. Och när vi väl kommer fram, så hoppar han inte ens av, han åker ner igen. Wtf? Obehaglig kille.

RSS 2.0