Seuppsats

Jo då var den väl snart färdig. Helt sjukt att skriva en såh här grej. Jag är så inte gjord för detta! Jag tror att jag fått ganska ordentligt med särbehandlnig i slutbedömningen, för att jag är så söt och snäll. Enda killen i gruppen som också skrev själv. "VA? Skriver du själv?! STACKARN!" Det är riktigt oärofullt och pinsamt att bli sympatigodkänd, men fan vad jag behövde det. De tyckte att jag fick så mycket gjort på lite tid, medan jag själv tyckte motsatsen.. jag menar, de flesta dagar gick utan att jag fick något gjort. Jag är helt galet ineffektiv när det kommer till skola (de sista dagarna innan inlämningsdagar inte inräknat, då jobbar jag som bara fan).
Så arbetet är rätt kasst, ja. Vissa referenser är lite shaky, och analyserandet kunde gjorts många gånger bättre. Framför allt har skrivtekniken varit riktigt käs, men jag tror det värsta är åtgärdat nu..
Det roliga är att jag faktiskt har ambitioner att bli naprapat, vilket förmodligen innebär en D-uppsats! Ja jävlar vad jag ser fram emot det, nästan så jag skulle hoppa framför ett tåg medesamma. En fördel är att jag faktiskt vet lite vad som komma skall jo.
Efter denna vecka ska jag koncentrera mig på att återhämta mig innan jag börjar jobba. gött mos

RSS 2.0